Exclusieve Kilometerkorting voor ANWB leden.Hoe hoger de kilometerstand, hoe hoger uw korting op onderhoud of reparatie.

Kilometerkorting ANWB OPEL
Opel heeft nu een exclusief aanbod voor ANWB-leden. Hoe hoger de kilometerstand van uw Opel, hoe hoger uw korting op onderhoud of reparatie bij de Opel Erkend Reparateur. Soms moet u dus even doorrijden voor een nóg hogere korting.

 

Vanaf 50.000 km krijgt u namelijk 5% korting op uw volledige werkplaatsfactuur, en dit kan oplopen tot zelfs 25% korting bij 250.000 km of meer op de teller.
Mocht u al wel lid zijn van de ANWB, maar nog niet aangesloten bij myOpel, dan kunt u zich gemakkelijk en gratis aanmelden om van dit unieke aanbod gebruik te kunnen maken.

 

De kilometerkorting is geldig tot en met 30 november 2019. Dus u kunt nog heel even doorrijden en gebruik maken van de maximale kilometerkorting voor uw Opel. Vervolgens maakt u eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor uw Opel, inclusief de kilometerkorting op onderhoud of reparatie.

 

Bent u geen lid van de ANWB, maar wilt u wel het beste onderhoud voor een scherpe prijs. Ontdek dan alle voordelen die het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement van Opel te bieden heeft.